Estás aquí:

Cociñar con algas

Neste libro. A cociñeira Eva Crespo ofrécenos 80 completas receitas nas que as algas achegan un toque especial para conseguir un resultado exquisito.
Coas receitas que aparecen neste libro descubriremos as virtudes da "Cociña Atlántica" a partir de pratos moi variados e sinxelos. Un mollo de propostas culinarias nas que o sabor e a saúde van da man e nas que se reivindica un produto galego cada día máis usado nas mellores cociñas do mundo.

Compartir nas redes sociáis

Detalles do libro

Paxinas: 112
Deseño: Cartoné
Data Publicación: 05/03/2013
Dimensións 200 x 170 mm. mm.
Colección: Cociña
Nº na Colección:
Edición: 1ª
Editorial: Galaxia
ISBN: 978-84-9865-478-3
Observacións: ESGOTADO

Novas relacionadas con este libro

AUTORES/AS

Crespo Vázquez , Eva
Eva Crespo

Eva Crespo Vázquez naceu na Illa de Arosa.
É vexetariana dende hai 38 anos, e dende 20, dedícase á cociña vexetariana. A súa formación é completamente autodidacta, mais conseguiu converterse nunha completa experta o que a levou a dar moitos cursos de cociña para expandir máis este tipo de alimentación en cursos tanto dentro como fóra de España. Tamén traballou en restaurantes e centros alternativos. Na actualidade centra a súa actividade en dar a coñecer as posibilidades culinarias das algas.

As súas obras

Cociñar con algas
Cociñar con algas

COLECCIÓN

Cociña

A cociña de Larpeiros. 150 receitas de Benigno Campos
larpeiro
21.75€ CON IVE
A cociña dos Cunqueiro
A cociña dos Cunqueiro
esgotado
As lambetadas de LARPEIROS
As lambetadas de LARPEIROS
21.75€ CON IVE
As lambetadas de larpeiros con mandil
As labetadas de larpeiros con mandil
21.75€ CON IVE
Cociñando ao pé da letra
coci
22.50€ CON IVE
Cociñando con Benigno Campos
Cociñando con Benigno Campos
21.75€ CON IVE
Cociñar con algas
Cociñar con algas
Estrelas da despensa galega e 67 receitas con historia e sabor
estrelas-da-despensa-galega
21.75€ CON IVE